Προέλευση και τεχνικές του νοητικού ελέγχου Monarch

Το παρακάτω κείμενο είναι ελεύθερη μετάφραση του εξής κειμένου :
https://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/origins-and-techniques-of-monarch-mind-control/
Νοητικός έλεγχος Monarch
Νοητικός έλεγχος Monarch

Ο προγραμματισμός Monarch είναι μέθοδος νοητικού ελέγχου που χρησιμοποιείται από διάφορους οργανισμούς. Είναι η συνέχιση του προγράμματος MK-ULTRA, μια μέθοδος νοητικού ελέγχου που αναπτύχθηκε από τη CIA και δοκιμάστηκε σε στρατιωτικούς και σε πολίτες. Η μέθοδος αυτή είναι τρομερά σαδιστική (σκοπός της είναι να δημιουργήσει ψυχικά και φυσικά τραύματα στο θύμα) και έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νοητικά ελεγχόμενου σκλάβου ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή για να εκτελέσει τις εντολές του χειριστή του. Αυτό το άρθρο εξετάζει την προέλευση του προγραμματισμού Monarch καθώς και μερικές από τις μεθόδους και συμβολισμούς του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Θα ακολουθήσουν στοιχεία τα οποία ενδέχεται να διαταράξουν επιζώντες του προγράμματος Monarch

Ο προγραμματισμός Monarch είναι τεχνική νοητικού ελέγχου που περιέχει στοιχεία Σατανικής Τελετουργικής Κακοποίησης (Satanic Ritual Abuse) και Διασχιστικής Διαταραχής Ταυτότητας (Multiple Personality Disorder). Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ψυχολογίας, νευροεπιστήμης και απόκρυφων τελετουργιών με σκοπό να δημιουργήσει εναλλακτικές προσωπικότητες οι οποίες μπορούν να προγραμματιστούν και να ενεργοποιηθούν από τους χειριστές του θύματος. Οι σκλάβοι Monarch όπως αποκαλούνται, χρησιμοποιούνται από διάφορους οργανισμούς συνδεδεμένους με την παγκόσμια ελίτ, σε τομείς όπως ο στρατός, η σεξουαλική εκμετάλλευση και η βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Προέλευση

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας, υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις τελετουργιών και πρακτικών συσχετισμένες με τον νοητικό έλεγχο. Ένα από τα πρώτα κείμενα που αναφέρονται σε αυτό είναι η Αιγυπτιακή Βίβλος των Νεκρών. Πρόκειται για μια συλλογή τελετουργιών, μελετημένη σε μεγάλο βαθμό από τις σύγχρονες μυστικές κοινωνίες, η οποία περιγράφει μεθόδους βασανιστηρίων και εκφοβισμού (δημιουργία τραυμάτων), χρήση φίλτρων (ναρκωτικά) και ξορκιών (υπνωτισμός), με αποτέλεσμα την πλήρη υποδούλωση του θύματος. Kάποια γεγονότα που κατά καιρούς έχουν αποδοθεί στη μαγεία και το δαιμονισμό (όπου το θύμα κινείται από κάποια εξωτερική δύναμη) έχουν πιθανότατα να κάνουν με τεχνικές παρόμοιες με αυτές του προγραμματισμού Monarch.

Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα ο νοητικός έλεγχος κατέστη σύγχρονη επιστήμη, όπου χιλιάδες υποκείμενα έχουν παρατηρηθεί, τεκμηριωθεί και υποστεί πειράματα.

Μία από τις πρώτες μεθοδολογικές μελέτες πάνω στο θέμα πραγματοποιήθηκε από τον Γιόζεφ Μένγκελε (Josef Mengele), έναν γιατρό που εργαζόταν σε Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αρχικά απέκτησε φήμη επειδή ήταν ένας από τους γιατρούς των SS που καθόριζε ποιος από τους νεοφερμένους θα πεθάνει και ποιος θα τεθεί σε εξαναγκαστική εργασία. Ωστόσο, έμεινε στην ιστορία ως ο “Άγγελος του Θανάτου του Άουσβιτς” εξαιτίας της διεξαγωγής φρικτών ανθρώπινων πειραμάτων σε τροφίμους, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Ο Γιόζεφ Μένγκελε το 1935
Ο Γιόζεφ Μένγκελε το 1935

Ο Μένγκελε έκανε τα πειράματα του σε φυλακισμένους, κυρίως σε διδύμους. Ένα μέρος του έργου του που σπάνια αναφέρεται είναι η έρευνα του πάνω στο νοητικό έλεγχο. Μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας κατασχέθηκε από τους συμμάχους και εξακολουθεί να είναι απόρρητο έως σήμερα.

“Dr. GREEN (Γιόζεφ Μένγκελε): Ο πλέον σημαντικός προγραμματιστής, ίσως και πατέρας του προγραμματισμού Monarch, ήταν ο Γιόζεφ Μένγκελε, πρώην γιατρός ναζί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Χιλιάδες σκλάβοι στις ΗΠΑ ελεγχόμενοι με προγραμματισμό Monarch είχαν τον “Dr. Green” ως κύριο προγραμματιστή τους.”

[1. Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave]

“Ο Γιόζεφ Μένγκελε ήταν ο κύριος προγραμματιστής του προγράμματος Monarch και των προγραμμάτων νοητικού ελέγχου MK Ultra της CIA. Ο Μένγκελε και περίπου 5.000 άλλοι υψηλόβαθμοι Ναζί μεταφέρθηκαν κρυφά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Αμερική μετά τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο μέσω της επιχείρησης Paperclip. Οι Ναζί συνέχισαν το έργο τους ανάπτυξης τεχνολογιών νοητικού ελέγχου και πυραύλων σε μυστικές υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Η μόνη έρευνα για την οποία μάθαμε ήταν η ανάπτυξη πυραύλων από πρώην Ναζί διασημότητες όπως ο Warner Von Braun. Οι δολοφόνοι, οι βασανιστές και οι ακρωτηριαστές αθώων ανθρώπων κρατήθηκαν μακριά από τη κοινή θέα, σε υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ, οι οποίες σταδιακά γέμισαν με χιλιάδες απαχθέντα αμερικανικά παιδιά (περίπου ένα εκατομμύριο ετησίως) τα οποία τοποθετήθηκαν σε σιδερένια κλουβιά στοιβαγμένα από το δάπεδο μέχρι την οροφή ως μέρος της “εκπαίδευσης”. Αυτά τα παιδιά θα χρησιμοποιούνταν για τη βελτιστοποίηση και τη τελειοποίηση της τεχνολογίας νοητικού ελέγχου του Μένγκελε. Ορισμένα επιλεγμένα παιδιά (τουλάχιστον αυτά που επέζησαν από την “εκπαίδευση”) θα γίνονταν μελλοντικοί ελεγχόμενοι σκλάβοι για χιλιάδες διαφορετικές δουλειές, από σεξουαλική δουλεία έως δολοφονίες. Ένα μεγάλο μέρος από τα παιδιά αυτά θεωρήθηκαν αναλώσιμα, και σκοτώθηκαν σκόπιμα μπροστά από (και από) τα άλλα παιδιά προκειμένου να τραυματίσουν τον επιλεγμένο εκπαιδευόμενο σε πλήρη συμμόρφωση και υποταγή”.

[2. Ken Adachi, Mind Control the Ultimate Terror]

Η έρευνα του Μένγκελε χρησίμευσε ως βάση για το κρυφό, παράνομο ερευνητικό πρόγραμμα ανθρώπινης έρευνας της CIA, το MK-ULTRA.

MK-ULTRA

Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο MK-ULTRA
Αποχαρακτηρισμένο έγγραφο MK-ULTRA

Το πρόγραμμα MK-ULTRA ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και κράτησε τουλάχιστον έως τα τέλη της δεκαετίας του 1960, χρησιμοποιώντας Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες ως πειραματικά υποκείμενα. Τα δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA περιελάμβανε τη χρήση πολλών μεθοδολογιών για το χειρισμό της ψυχικής κατάστασης και της αλλαγής των λειτουργιών του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της κρυφής χορήγησης ναρκωτικών και άλλων χημικών ουσιών, αισθητηριακής στέρησης, απομόνωσης, καθώς και λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.

Τα πιο ευρέως γνωστά πειράματα του προγράμματος MK-ULTRA αφορούν τη χορήγηση LSD σε ανυποψίαστα θύματα, όπως υπαλλήλους της CIA, στρατιωτικό προσωπικό, γιατρούς, κυβερνητικούς υπαλλήλους, ιερόδουλες, ασθενείς με ψυχικές ασθένειες καθώς και άλλων ανθρώπων, προκειμένου να μελετηθεί η αντίδραση τους.

Ωστόσο, το αντικείμενο του προγράμματος MK-ULTRA πάει παραπέρα. Πειράματα με βίαια ηλεκτροσόκ, σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια, καθώς και κακοποίηση, χρησιμοποιήθηκαν συστηματικά σε πολλά υποκείμενα, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.

Αποχαρακτηρισμένη εικόνα ενός νεαρού υποκειμένου MK-ULTRA το 1961
Αποχαρακτηρισμένη εικόνα ενός νεαρού υποκειμένου MK-ULTRA το 1961

Αν και ο παραδεδεγμένος στόχος του προγράμματος ήταν η ανάπτυξη μεθόδων βασανιστηρίων και ανακρίσεων ενάντια στους εχθρούς της χώρας, ορισμένοι ιστορικοί ισχυρίζονται ότι το έργο στόχευε στη δημιουργία “Μαντζουριανών Υποψηφίων” (Manchurian Candidates), με σκοπό την διεξαγωγή δολοφονιών και άλλων μυστικών αποστολών.

Το MK-ULTRA βγήκε στο φως της δημοσιότητας μετά από διάφορες επιτροπές τη δεκαετία του 1970, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής Rockefeller το 1975. Αν και υποστηρίχθηκε ότι η CIA σταμάτησε τα πειράματα, ορισμένοι πληροφοριοδότες κατήγγειλαν ότι απλά συνεχίζονται “υπόγεια” και ότι το πρόγραμμα Monarch είναι πλέον ο διάδοχος του MK-ULTRA.

Η πιο ενοχοποιητική μέχρι στιγμής δήλωση από κυβερνητικό αξιωματούχο ως προς την πιθανή ύπαρξη του προγράμματος Monarch εξήχθη από τον Anton Chaitkin, έναν δημοσιογράφο του περιοδικού The New Federalist. Όταν ρώτησε τον πρώην διευθυντή της CIA, William Colby “τι γίνεται με το Monarch;” αυτός απάντησε θυμωμένος και διφορούμενα, “το σταματήσαμε μεταξύ τέλη της δεκαετίας του 1960 και αρχές του 1970”.
[3. Anton Chaitkin, “Franklin Witnesses Implicate FBI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children”, The New Federalist]

Προγραμματισμός Monarch

Αν και δεν υπήρξε ποτέ επίσημη παραδοχή του προγράμματος Monarch, διακεκριμένοι ερευνητές έχουν τεκμηριώσει τη συστηματική χρήση τραυμάτων σε υποκείμενα με σκοπό τον νοητικό έλεγχο. Μερικοί επιζώντες, με τη βοήθεια εξειδικευμένων θεραπευτών, μπόρεσαν να “ελευθερωθούν” και στη συνέχεια να καταγράψουν και να αποκαλύψουν τις τρομακτικές λεπτομέρειες των δοκιμασιών τους.

Οι σκλάβοι Monarch χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, εκπαιδευμένοι να εκτελούν συγκεκριμένα καθήκοντα, χωρίς να αμφισβητούν διαταγές ή να θυμούνται τις πράξεις τους, και εάν ανακαλυφθούν να αυτοκτονούν. Είναι οι τέλειοι αποδιοπομπαίοι τράγοι για σημαντικές δολοφονίες (βλ. Sirhan Sirhan), οι ιδανικοί υποψήφιοι για πορνεία, δουλεία και παραγωγή ιδιωτικών ταινιών. Είναι επίσης οι ιδανικές μαριονέτες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

“Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πλέον πιστεύω ότι ο τελετουργικός-κακοποιητικός προγραμματισμός είναι ευρέως διαδεδομένος, συστηματικός, και πολύ καλά οργανωμένος (…).
Κάποιοι ρωτάνε “ποιος είναι ο σκοπός του;” Η καλύτερη εικασία μου είναι ότι φτιάχνουν έναν στρατό Μαντζουριανών Υποψηφίων, χιλιάδων νοητικών ρομπότ απασχολούμενα με πορνεία, ταινίες, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, διεθνές λαθρεμπόριο όπλων, κάθε είδους κερδοφόρας επιχείρησης, να κάνουν ότι τους προστάξουν, και πιθανώς οι μεγαλομανιακοί στην κορυφή πιστεύουν ότι θα δημιουργήσουν μια Σατανική Τάξη που θα κυβερνήσει τον κόσμο”.

[4. D. Corydon Hammond, Ph.D]

Οι προγραμματιστές Monarch προκαλούν έντονες τραυματικές εμπειρίες στα υποκείμενα τους μέσω της χρήσης ηλεκτροσόκ, βασανιστηρίων, κακοποίησης και ψυχολογικού εκβιασμού για να τα αναγκάσουν να διασχιστούν από την πραγματικότητα, μια φυσική απόκριση ορισμένων ανθρώπων όταν αντιμετωπίζουν αφόρητο πόνο. Η ικανότητα του υποκειμένου να διασχιστεί είναι απαραίτητη προϋπόθεση και, όπως φαίνεται, συναντάται περισσότερο σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με πολλαπλές γενιές κακοποίησης. Η νοητική αποσύνδεση επιτρέπει στους χειριστές να δημιουργήσουν διασχισμένες προσωπικότητες στο ψυχισμό του υποκειμένου, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να προγραμματιστούν και να ενεργοποιηθούν κατά βούληση.

“Ο τραυματικός προγραμματισμός νοητικού ελέγχου μπορεί να οριστεί ως συστηματικό βασανιστήριο που εμποδίζει την ικανότητα του θύματος να ενεργεί συνειδητά (μέσω πόνου, τρόμου, ναρκωτικών, ψευδαισθήσεων, αισθητηριακής στέρησης, αισθητικής υπερδιέγερσης, στέρησης οξυγόνου, κρύου, θερμότητας, περιστροφής, εγκεφαλικής διέγερσης , και συχνά, σχεδόν θάνατο), και στη συνέχεια υπνωτισμό ή κλασική και λειτουργική μάθηση (σύμφωνα με τις καθιερωμένες αρχές τροποποίησης της συμπεριφοράς) με στόχο την εμφύτευση σκέψεων, οδηγιών και αντιλήψεων στο ασυνείδητο, συχνά σε πρόσφατες διασχισμένες προσωπικότητες, που αναγκάζουν το θύμα να κάνει, να αισθάνεται, να σκέφτεται ή να αντιλαμβάνεται πράγματα που εξυπηρετούν τους σκοπούς του προγραμματιστή. Το ζητούμενο είναι να ακολουθήσει το θύμα κάποιες οδηγίες χωρίς συνειδητή επίγνωση, συμπεριλαμβανομένης της εκτέλεσης πράξεων που σαφώς παραβιάζουν τις ηθικές αρχές του, τις πνευματικές πεποιθήσεις του και τη βούληση του.
Η εγκατάσταση του προγραμματισμού νοητικού ελέγχου βασίζεται στην ικανότητα του θύματος να διασχιστεί, κάτι που επιτρέπει τη δημιουργία νέων διασχισμένων προσωπικοτήτων που “προστατεύουν” και “αποκρύβουν” τον προγραμματισμό. Τα ήδη διασχισμένα παιδιά είναι πρωταρχικοί “υποψήφιοι” για προγραμματισμό”.

[5. Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse]

Ο νοητικός έλεγχος Monarch χρησιμοποιείται κρυφά από διάφορες ομάδες και οργανισμούς για διάφορους σκοπούς. Σύμφωνα με τον Fritz Springmeier, αυτές οι ομάδες είναι γνωστές ως “Το Δίκτυο” (The Network) και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Προέλευση του ονόματος

Ο νοητικός έλεγχος Monarch πήρε το όνομά του από την πεταλούδα Μονάρχης, ένα έντομο που ξεκινά τη ζωή του ως σκουλήκι (κάτι το οποίο αντιπροσωπεύει τις μη αναπτυγμένες δυνατότητες) και μετά από μια περίοδο στο κουκούλι (προγραμματισμός) αναγεννιέται ως μια όμορφη πεταλούδα (ο σκλάβος Monarch). Ορισμένα χαρακτηριστικά της πεταλούδας Μονάρχης εφαρμόζονται στο νοητικό έλεγχο.

“Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους της ονομασίας του προγράμματος Monarch, ήταν η πεταλούδα Μονάρχης. Η πεταλούδα Μονάρχης μαθαίνει πού γεννήθηκε (τις ρίζες της) και μεταδίδει τη γνώση αυτή στους απογόνους της μέσω γενετικής (από γενιά σε γενιά). Αυτό ήταν ένα από τα βασικά ζώα που έδειξαν στους επιστήμονες ότι η γνώση μπορεί να μεταδοθεί γενετικά. Το πρόγραμμα Monarch βασίζεται στο σκοπό των Ιλλουμινάτι και των Ναζί να δημιουργήσουν μια Ανώτερη φυλή εν μέρει μέσω της γενετικής. Εάν η γνώση μπορεί να μεταδοθεί γενετικά (που μπορεί), τότε είναι σημαντικό να βρεθούν γονείς που να μπορούν να μεταδώσουν τη σωστή γνώση στα θύματα που έχουν επιλεγεί για τον νοητικό έλεγχο Monarch.”

[6. ‘Ο.π.]

“Όταν κάποιος υφίσταται τραύματα από ηλεκτροσόκ, παρατηρείται ένα αίσθημα ζαλάδας, σαν να αιωρείται ή να φτερουγίζει σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση που σχετίζεται με τη μεταμόρφωση αυτού του όμορφου εντόμου : από κάμπια στο κουκούλι (αδράνεια), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία) η οποία θα επιστρέψει στο σημείο καταγωγής της. Αυτό είναι το μεταναστευτικό μοτίβο που κάνει αυτό το είδος μοναδικό.”

[7. Ron Patton, Project Monarch]

Μέθοδος

Το θύμα / επιζών αποκαλείται “σκλάβος” από τον προγραμματιστή / χειριστή, ο οποίος με τη σειρά του θεωρείται “αφέντης” ή “θεός”. Περίπου το 75% είναι γυναίκες, δεδομένου ότι έχουν υψηλότερη ανοχή στον πόνο και τείνουν να διασχίζονται ευκολότερα από τους άνδρες. Οι χειριστές Monarch επιδιώκουν τον διαχωρισμό του ψυχισμού του υποκειμένου τους σε πολλαπλές και ξεχωριστές προσωπικότητες χρησιμοποιώντας τραυματικές μεθόδους ώστε να προκαλέσουν τη διάσχιση.

Ακολουθεί μερική λίστα αυτών των μορφών βασανιστηρίων :

 1. Κακοποίηση και βασανιστήρια
 2. Εγκλεισμός σε κουτιά, κλουβιά, φέρετρα κ.λπ. ή ταφή (συχνά με ένα άνοιγμα ή ένα σωλήνα για την παροχή οξυγόνου)
 3. Περιορισμός με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες κ.λπ.
 4. Σχεδόν πνιγμός
 5. Ακραίες θερμοκρασίες και κρύο, συμπεριλαμβανομένης της βύθισης σε παγωμένο νερό και καυστικά χημικά
 6. Γδάρσιμο (μόνο τα ανώτερα στρώματα του δέρματος αφαιρούνται στα θύματα που προορίζονται να επιβιώσουν)
 7. Στριφογύρισμα
 8. Εκτυφλωτικό φως
 9. Ηλεκτροπληξία
 10. Αναγκαστική κατάποση προσβλητικών σωματικών υγρών και υλικών, όπως αίμα, ούρα, κόπρανα, σάρκα κ.λπ.
 11. Κρέμασμα σε επώδυνες θέσεις ή ανάποδα
 12. Πείνα και δίψα
 13. Στέρηση ύπνου
 14. Συμπίεση του σώματος με βάρη και συσκευές
 15. Αισθητηριακή στέρηση
 16. Φάρμακα για τη δημιουργία ψευδαίσθησης, σύγχυσης και αμνησίας, που συχνά χορηγούνται με ένεση ή ενδοφλεβίως
 17. Κατάποση ή ενδοφλέβια χορήγηση τοξικών χημικών για τη δημιουργία πόνου ή ασθένειας, συμπεριλαμβανομένων χημειοθεραπευτικών παραγόντων
 18. Τράβηγμα των άκρων ή εξάρθρωση.
 19. Εφαρμογή φιδιών, αραχνών, σκουληκιών, αρουραίων και άλλων ζώων για να προκαλέσουν φόβο και αηδία
 20. Επιθανάτιες εμπειρίες, συνήθως με ασφυξία από πνιγμό, με άμεση ανάνηψη
 21. Εξανάγκαση εκτέλεσης ή παρακολούθησης κακοποίησης, βασανιστήρια και θυσίες ανθρώπων και ζώων, συνήθως με μαχαίρια
 22. Εξαναγκαστική δουλεία
 23. Κακοποίηση με σκοπό την εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια γίνεται έκτρωση στο έμβρυο για τελετουργική χρήση ή αφαίρεση του νεογέννητου για θυσία ή σκλαβιά
 24. Πνευματική κακοποίηση για να αισθάνεται το θύμα κυριευμένο, παρενοχλημένο και ελεγχόμενο εσωτερικά από πνεύματα ή δαίμονες
 25. Βεβήλωση των Ιουδαιο-Χριστιανικών πεποιθήσεων και μορφών λατρείας. Αφοσίωση στον Σατανά ή σε άλλες θεότητες
 26. Κατάχρηση και ψευδαίσθηση για να πειστεί το θύμα ότι ο Θεός είναι σατανικός, όπως για παράδειγμα να πειστεί ένα παιδί ότι ο Θεός το κακοποίησε
 27. Χειρουργική επέμβαση με σκοπό το βασανισμό, το πειραματισμό, ή την προκάλεση αντίληψης σωματικών ή πνευματικών βλαβών ή εμφυτευμάτων
 28. Σωματική βλάβη ή απειλή σωματικής βλάβης σε οικογένεια, φίλους, αγαπημένους, κατοικίδια ζώα, και άλλα θύματα, για εξαναγκασμό συμμόρφωσης
 29. Χρήση ψευδαισθήσεων και εικονικής πραγματικότητας για σύγχυση

  [8. Ellen P. Lacter, Ph.D., Kinds of Torture Endured in Ritual Abuse and Trauma-Based Mind Control]

“Η βάση της επιτυχίας του προγραμματισμού Monarch είναι η δημιουργία διαφορετικών προσωπικοτήτων ή κομμάτια προσωπικοτήτων αποκαλούμενα alters τα οποία δεν γνωρίζουν το ένα το άλλο, αλλά μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του σώματος σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τα χτισμένα με τραυματικές εμπειρίες τείχη της αμνησίας, σχηματίζουν μια προστατευτική ασπίδα, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη της ταυτότητας των βασανιστών και δεν επιτρέπει στις εμπρόσθιες προσωπικότητες (οι οποίες ελέγχουν το σώμα το μεγαλύτερο διάστημα) να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το σύστημά με τους alters. Η ασπίδα αυτή τους επιτρέπει να ζουν και να εργάζονται με άλλους ανθρώπους παραμένοντας απαρατήρητοι. Οι εμπρόσθιοι alters μπορεί να είναι υπέροχοι Χριστιανοί, και οι βαθύτεροι alters να είναι τα χειρότερα σατανικά τέρατα – κάτι αντίστοιχο με Δρ.Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ . Διακυβεύονται πολλά για τη διατήρηση της μυστικότητας της υπηρεσίας πληροφοριών ή της απόκρυφης ομάδας που ελέγχει τον σκλάβο. Το ποσοστό επιτυχίας αυτού του τύπου προγραμματισμού είναι υψηλό, αλλά η κάθε αποτυχία σημαίνει θάνατο. Κάθε τραυματική εμπειρία και βασανιστήριο εξυπηρετεί έναν σκοπό. Έγιναν πάρα πολλοί πειραματισμοί και έρευνες μέχρι να ανακαλυφθεί τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει. Δημιουργήθηκαν διαγράμματα που δείχνουν πόσα βασανιστήρια μπορεί να δεχτεί ένα ορισμένο σωματικό βάρος σε μια ορισμένη ηλικία, χωρίς να πεθάνει.”

[9. Springmeier, ό.π.]

“Λόγω του σοβαρού τραύματος που προκαλείται από την ηλεκτροσπασμοθεραπεία (ECT), την κακοποίηση και άλλες μεθόδους, ο νους διαχωρίζεται από τη βασική προσωπικότητα σε εναλλακτικές προσωπικότητες. Παλαιότερα αναφερόταν ως Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας, ενώ πλέον ονομάζεται Διασχιστική Διαταραχή Ταυτότητας και αποτελεί τη βάση του προγραμματισμού Monarch. Η περαιτέρω επιρροή στο μυαλού του θύματος ενισχύεται μέσω του υπνωτισμού, του νερού, της τροφής, του ύπνου και της αισθητικής στέρησης, της κατάστασης διπλού δεσμού, της αντιστροφής πόνου και χαράς, καθώς και με φάρμακα που μεταβάλλουν ορισμένες εγκεφαλικές λειτουργίες”.

[10. Patton, ό.π.]

Η διάσχιση επιτυγχάνεται τραυματίζοντας το υποκείμενο, χρησιμοποιώντας συστηματική κακοποίηση και τρομακτικές απόκρυφες τελετουργίες. Μόλις διασχιστεί η βασική προσωπικότητα, μπορεί να δημιουργηθεί ένας “εσωτερικός κόσμος”, και οι εναλλακτικές προσωπικότητες να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως μουσική, ταινίες (κυρίως παραγωγές της Disney) και παραμύθια. Αυτά τα οπτικοακουστικά μέσα ενισχύουν τη διαδικασία του προγραμματισμού χρησιμοποιώντας εικόνες, σύμβολα, νοήματα και έννοιες. Στη συνέχεια, οι εναλλακτικές προσωπικότητες μπορούν να προσπελαστούν χρησιμοποιώντας λέξεις ή σύμβολα που έχουν προγραμματιστεί στον ψυχισμό του θύματος από τον χειριστή. Μερικές από τις πιο κοινές εσωτερικές εικόνες που βλέπουν οι νοητικοί σκλάβοι είναι δέντρα, το Καβαλιστικό Δέντρο της Ζωής, ατέρμονες βρόχους, αρχαία σύμβολα και γράμματα, αράχνες, καθρέφτες, θραύσματα γυαλιού, μάσκες, κάστρα, λαβύρινθους, δαίμονες, πεταλούδες, κλεψύδρες, ρολόγια και ρομπότ. Αυτά τα σύμβολα συνήθως εισάγονται σε δημοφιλείς ταινίες και βίντεο της λαϊκής κουλτούρας για δύο λόγους : να απευαισθητοποιηθεί η πλειοψηφία του πληθυσμού, χρησιμοποιώντας υποσυνείδητα μηνύματα και νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό, και να δημιουργηθούν σκόπιμα εναύσματα και κλειδιά για τον βασικό προγραμματισμό των εξαιρετικά ευαίσθητων παιδιών Monarch. [11. ό.π.]. Ορισμένες από τις ταινίες που χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό Monarch είναι οι εξής : Ο Μάγος του Οζ, η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, Πινόκιο και η Ωραία Κοιμωμένη

Ο Μάγος του Οζ
Ο Μάγος του Οζ

Κάθε φορά δίνεται στο σκλάβο μια συγκεκριμένη ερμηνεία της ιστορίας της ταινίας προκειμένου να βελτιωθεί ο προγραμματισμός. Για παράδειγμα, ένας σκλάβος που παρακολουθεί τον Μάγο του Οζ διδάσκεται ότι “κάπου πάνω από το ουράνιο τόξο” είναι το “χαρούμενο μέρος” που πρέπει να πάνε οι διασχισμένοι σκλάβοι για να ξεφύγουν από τον αφόρητο πόνο που τους επιβάλλεται. Χρησιμοποιώντας την ταινία, οι προγραμματιστές ενθαρρύνουν τους σκλάβους να πάνε “πάνω από το ουράνιο τόξο” και να διασχιστούν, χωρίζοντας αποτελεσματικά το μυαλό τους από το σώμα τους.

“Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο υπνωτιστής τα καταφέρνει καλύτερα με τα μικρά παιδιά εάν ξέρει τι να κάνει. Μια αποτελεσματική μέθοδος είναι να τους πει κάτι όπως « Φανταστείτε ότι παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ταινίες της Disney καθώς και άλλες εκπομπές είναι τόσο σημαντικές για τους προγραμματιστές. Είναι τα τέλεια υπνωτιστικά εργαλεία ώστε το μυαλό του παιδιού να διασχιστεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν ταινίες σχεδόν από την πρώτη μέρα για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν τα υπνωτιστικά σενάρια. Τα παιδιά πρέπει να γίνουν μέρος της υπνωτιστικής διαδικασίας. Εάν ο υπνωτιστής επιτρέψει στο παιδί να δημιουργήσει τις δικές του εικόνες, οι υπνωτιστικές υποβολές γίνονται πιο δυνατές. Αντί να υποδείξει στο παιδί ποιο είναι το χρώμα ενός σκύλου, ο προγραμματιστής μπορεί απλά να το ρωτήσει. Τα βιβλία και οι ταινίες που βλέπει το παιδί, το βοηθούν να κατευθύνει το μυαλό του στη σωστή κατεύθυνση. Εάν ο υπνωτιστής μιλάει σε ένα παιδί, πρέπει να λάβει επιπλέον προφυλάξεις για να μην αλλάξει τον τόνο της φωνής του και οι μεταβάσεις του να είναι ομαλές. Οι περισσότερες ταινίες της Disney χρησιμοποιούνται για προγραμματιστικούς λόγους. Μερικές από αυτές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον νοητικό έλεγχο.”

[12. Springmeier, ό.π.]

Επίπεδα προγραμματισμού Monarch

Τα επίπεδα του προγραμματισμού Monarch προσδιορίζουν τις “λειτουργίες” του σκλάβου και παίρνουν την ονομασία τους από τα εγκεφαλικά κύματα Ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος (ΗΕΓ).

Τύποι εγκεφαλικών κυμάτων
Τύποι εγκεφαλικών κυμάτων

Τα κύματα ΆΛΦΑ ανήκουν στη βασικό έλεγχο της προσωπικότητας, και θεωρούνται ως ο “γενικός” ή ο κλασικός προγραμματισμός. Χαρακτηρίζονται από έντονη διατήρηση της μνήμης, καθώς και σημαντικά αυξημένης φυσικής αντοχής και οπτικής οξύτητας. Ο προγραμματισμός Άλφα επιτυγχάνεται μέσω της σκόπιμης υποδιαίρεσης της προσωπικότητας του θύματος που, στην ουσία, προκαλεί διαίρεση των δυο εγκεφαλικών ημισφαιρίων, επιτρέποντας μια προγραμματισμένη ένωση του Αριστερού και του Δεξιού μέσω διέγερσης των νευρώνων.

Τα κύματα ΒΉΤΑ ανήκουν στο “σεξουαλικό” προγραμματισμό (σκλάβου). Αυτός ο προγραμματισμός εξαλείφει όλες τις επίκτητες ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρει το πρωτόγονο ένστικτο, αφαιρώντας κάθε αυτοσυγκράτηση. Σε αυτό το επίπεδο μπορούν να δημιουργηθούν alters τύπου “Γάτας”. Γνωστός και ως προγραμματισμός Γατακιών (Kitten programming), πρόκειται για το πιο ορατό είδος προγραμματισμού, καθώς ορισμένες γυναικείες διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν υποβληθεί σε αυτό το είδος προγραμματισμού. Στη δημοφιλή κουλτούρα, τα ρούχα με μοτίβα αιλουροειδών συχνά υποδηλώνουν τέτοιο προγραμματισμό.

Τα κύματα ΔΈΛΤΑ είναι γνωστά ως ο “δολοφονικός” προγραμματισμός και αναπτύχθηκαν αρχικά για την εκπαίδευση ειδικών πρακτόρων και ελίτ στρατιωτών (π.χ. Delta Force, First Earth Batalion, Mossad κ.λπ.) σε μυστικές επιχειρήσεις. Η βέλτιστη παραγωγή αδρεναλίνης και η ελεγχόμενη επιθετικότητα είναι εμφανές. Τα υποκείμενα δεν γνωρίζουν το φόβο και εκτελούν συστηματικά την αποστολή τους. Οι οδηγίες αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Τα κύματα ΘΉΤΑ θεωρούνται ως ο “ψυχικός” προγραμματισμός. Κάποια άτομα συγκεκριμένης γραμμής αίματος, προερχόμενα από σατανικές οικογένειες πολλαπλών γενεών, ήταν αποφασισμένα να επιδείξουν ότι έχουν μεγαλύτερη τάση στο να έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες από άτομα που δεν προερχόταν από την ίδια γραμμή. Λόγω των προφανών περιορισμών, ωστόσο, αναπτύχθηκαν διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου του νου οι οποίες εισήγαγαν βιο-ιατρικές συσκευές ανθρώπινης τηλεμετρίας (εμφυτεύματα εγκεφάλου), λέιζερ κατευθυνόμενης ενέργειας με μικροκύματα ή / και με ηλεκτρομαγνητισμό. Αναφέρεται ότι χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με προηγμένους υπολογιστές και εξελιγμένα συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης.
[13. Patton, ό.π.]

Επίλογος

Είναι δύσκολο να παραμείνουμε αντικειμενικοί όταν περιγράφουμε τη φρίκη που υπέστησαν οι σκλάβοι Monarch. Η ακραία βία, η κακοποίηση, τα ψυχικά βασανιστήρια και τα σαδιστικά παιχνίδια που προκαλούνται στα θύματα από “διακεκριμένους επιστήμονες” και υψηλού επιπέδου αξιωματούχους αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας πραγματικά “σκοτεινής πλευράς” στις δυνάμεις του κατεστημένου. Παρά τις αποκαλύψεις, τα έγγραφα και τους καταγγέλλοντες, η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού αγνοεί, απορρίπτει ή αποφεύγει το ζήτημα. Πάνω από δύο εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν προγραμματιστεί με τραυματικό νοητικό έλεγχο από το 1947 έως σήμερα, και η CIA παραδέχτηκε δημοσίως τα προγράμματα νοητικού ελέγχου το 1970. Ταινίες όπως το The Manchurian Candidate έχουν αναφερθεί άμεσα στο θέμα, απεικονίζοντας ακόμα και πραγματικές τεχνικές, όπως ηλεκτροσόκ, χρήση εναυσματικών λέξεων και εμφυτευμάτων μικροτσίπ. Διάφορες δημόσιες προσωπικότητες σε τηλεόραση και ταινίες είναι νοητικά ελεγχόμενοι σκλάβοι. Διάσημοι όπως η Candy Jones, η Celia Imrie και ο Sirhan Sirhan κατέγραψαν και αποκάλυψαν τις εμπειρίες τους σχετικά με το νοητικό έλεγχο… και όμως το ευρύ κοινό ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο “δεν γίνεται να υπάρχει”.

Η έρευνα και τα κεφάλαια που επενδύονται στο πρόγραμμα Monarch δεν εφαρμόζονται μονάχα σε νοητικά ελεγχόμενους σκλάβους. Πολλές από τις τεχνικές προγραμματισμού που τελειοποιούνται σε αυτά τα πειράματα εφαρμόζονται σε μαζική κλίμακα μέσω των ΜΜΕ. Οι ειδήσεις, οι ταινίες, τα μουσικά βίντεο, οι διαφημίσεις και οι τηλεοπτικές εκπομπές σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα δεδομένα σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Πολλά από αυτά προέρχονται από τον προγραμματισμό Monarch.

Σχολιάστε

Loading...