Τα 10 πιο τρομακτικά πράγματα που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Το παρακάτω κείμενο είναι ελεύθερη μετάφραση του εξής κειμένου :
https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/top-10-insane-wef/

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας από τους ισχυρότερους οργανισμούς στον πλανήτη. Εκπρόσωποι του έχουν διατυπώσει ανά καιρούς κάποιες από τις πιο παράλογες και τρομακτικές απόψεις. Στο παρόν άρθρο θα αναλύσουμε μερικές από αυτές.

Όταν αναφερόμαστε στην παγκόσμια ελίτ, συνήθως εννοούμε μια μικρή ομάδα ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο. Μέσω διαφόρων οργανώσεων, αποφασίζουν για τις πολιτικές που αποζητούν να εφαρμόσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών. Μέσω των ετήσιων συναντήσεών του στο Νταβός, το WEF προσπαθεί να δικαιολογήσει και να εξομαλύνει την επιρροή του στα διάφορα κράτη του κόσμου, έχοντας υπό την αιγίδα του μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών.

Με μια απλή ματιά στη λίστα των συμμετεχόντων διαπιστώνουμε την απίστευτη επιρροή του οργανισμού. Στο WEF εκπροσωπούνται τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της οικονομίας.

Σελίδα 34 (από τις 58 συνολικά) της λίστας των συμμετεχόντων στη συνάντηση στο Νταβός το 2022. Σημαντικά ονόματα, σημαντικές εταιρείες, σημαντική επιρροή.

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις συναντήσεις στο Νταβός συζητούνται θέματα όπως “η ανισότητα, η κλιματική αλλαγή και η διεθνής συνεργασία”. Αν και αυτή η απλοϊκή περιγραφή φαίνεται να έχει ως σκοπό να κάνει τον μέσο πολίτη να πεθάνει από πλήξη, τα θέματα που απασχολούν το WEF είναι πολύ πιο περίπλοκα. Όταν αναλύουμε την ευρύτερη εικόνα αναδύεται ένα κυρίαρχο θέμα : Ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την επιστήμη και την τεχνολογία, αναδιαμορφώνοντας παράλληλα τις δημοκρατίες με απώτερο σκοπό τον σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αν αυτό σας ακούγεται ως άλλη μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, διαβάστε τη συνέχεια. Ακολουθούν τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται επί του παρόντος από το WEF, ταξινομημένα με τυχαία σειρά εφόσον όλα είναι το ίδιο παράλογα.

#10 Διείσδυση κυβερνήσεων

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Κλάους Σβαμπ, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF, δεν είναι οπαδός της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, την αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο της πλήρης παγκοσμιοποίησης.

Στην έκθεση του WEF του 2010 με τίτλο “Παγκόσμιος Επανασχεδιασμός”, ο Σβαμπ υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος πλανήτης διαχειρίζεται καλύτερα μέσω ενός αυτοεπιλεγμένου συνασπισμού πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (μέσω του ΟΗΕ, μεταξύ άλλων) και επιλεγμένων οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚΠ). Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο της δημοκρατίας.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις έχουν πάψει να υφίστανται ως “οι συντριπτικά κυρίαρχοι φορείς στην παγκόσμια σκηνή” και ότι “έχει έρθει η ώρα για ένα νέο πρότυπο διεθνούς διακυβέρνησης”. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Transnational Institute (TNI) περιέγραψε το WEF ως ένα “σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα”.

Το 2017, στη Σχολή Κένεντι του Χάρβαρντ, ο Σβαμπ παραδέχθηκε κάτι που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν απορρίψει ως “θεωρία συνωμοσίας” : Το WEF “διεισδύει” στις κυβερνήσεις του πλανήτη.

Απόσπασμα από την ομιλία του Σβαμπ :

“Πρέπει να δηλώσω ότι όταν αναφέρομαι σε ονόματα όπως η κυρία (Άνγκελα) Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κ.ά., όλοι τους υπήρξαν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι είναι η νέα γενιά, όπως ο πρωθυπουργός [Τζάστιν] Τρυντώ, ο πρόεδρος της Αργεντινής κ.ά.

Διεισδύουμε στα Υπουργικά Συμβούλια. Χθες ήμουν σε μια δεξίωση του πρωθυπουργού Τρυντώ και γνωρίζω ότι το μισό Υπουργικό Συμβούλιο του, ή ακόμα και περισσότερο από το μισό, είναι στην πραγματικότητα Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. (…) Αυτό ισχύει στην Αργεντινή, ισχύει επίσης στη Γαλλία με τον Πρόεδρο – έναν Νέο Παγκόσμιο Ηγέτη”.

Σε αυτή την ομιλία, ο Σβαμπ δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Τζάστιν Τρυντώ και ο Εμανουέλ Μακρόν “προετοιμάστηκαν” από το WEF. Πρόσθεσε μάλιστα ότι τουλάχιστον το μισό Υπουργικό Συμβούλιο του Καναδά αποτελείται από εκπροσώπους πουλημένους στην ατζέντα του WEF. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας αλλά για γεγονός επιβεβαιωμένο από τον ίδιο τον επικεφαλή του WEF.

#9 Νοητικός έλεγχος μέσω της χρήσης ηχητικών κυμάτων

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν ο “Νοητικός έλεγχος μέσω της χρήσης ηχητικών κυμάτων” (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ). Δεν πρόκειται για τίτλο εντυπωσιασμού αλλά για τις λέξεις που χρησιμοποίησε το ίδιο το WEF.

Τίτλος πραγματικού άρθρου που δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο του WEF. Διαγράφηκε για αδιευκρίνιστους λόγους αλλά εξακολουθεί να είναι ορατό στo archive.org

Στο άρθρο αυτό η συγκεκριμένη τεχνολογία διαφημίζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι “μπορεί να σας θεραπεύσει, μπορεί επίσης να σας εθίσει και να σας σκοτώσει”. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο του νου, εξ αποστάσεως. Το άρθρο αναφέρει:

“Προβλέπω ότι έρχεται η μέρα που οι επιστήμονες θα είναι σε θέση να ελέγχουν τη φαντασία των ανθρώπων, στέλνοντας τα κατάλληλα κύματα στο σωστό σημείο του εγκεφάλου. Υποθέτω ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με τις ήδη υπάρχουσες σχετικά με τα υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, μόνο που θα είναι πολύ πιο έντονες.

Αυτή η τεχνολογία υπόκειται σε κινδύνους κατάχρησης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική καινοτομία υγειονομικής περίθαλψης ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι θα μπορούν να ελέγχουν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά όμως, ο έλεγχος θα είναι κυριολεκτικός”.

Το συμπέρασμα του άρθρου : Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους επιστήμονες από το να αναπτύξουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, η οποία, προκειμένου να αποφευχθούν οι καταχρήσεις, θα πρέπει να υπάγεται σε οργανισμούς όπως… το WEF. Κάτι τέτοιο είναι πολύ βολικό φυσικά, εφόσον ορισμένες εταιρείες που την αναπτύσσουν είναι μέλη του WEF. Τα συμπεράσματα δικά σας.

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

Για άλλη μια φορά, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια παρατραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας με στόχο τον εντυπωσιασμό. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη συνάντηση του WEF το 2018, όπου ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, μιλάει για χάπια που περιέχουν μικροτσίπ.

Ο Μπουρλά αναφέρει :

“Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το πρώτο “ηλεκτρονικό χάπι”, αν μπορώ να το πω έτσι. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα βιολογικό τσιπ τοποθετημένο σε χάπι, το οποίο μόλις διαλυθεί στο στομάχι στέλνει σήμα ότι το πήρατε. Φανταστείτε λοιπόν τις δυνατότητες, την τήρηση της φαρμακευτικής αγωγής . Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα γνωρίζουν ότι οι ασθενείς παίρνουν τα φάρμακα που πρέπει να παίρνουν. Είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα”.

Πρόκειται όντως για κάτι το συναρπαστικό ή για κάτι το εντελώς δυστοπικό; Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε εύκολα να ανοίξει την πόρτα σε κάθε είδος κακόβουλης εφαρμογής. Έκτοτε, ο κορωνοϊός έφερε την Pfizer σε μια θέση ισχύος που όμοια της δεν είχε ξαναδεί ποτέ φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως η Pfizer, έτσι και το WEF χρησιμοποιεί την COVID για να προωθήσει την ατζέντα του.

#7 Προώθηση μαζικών lockdown

Το 2020 και το 2021, πόλεις σε όλον τον κόσμο υποβλήθηκαν σε μαζικά lockdown, προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, καταχρήσεις ναρκωτικών, απόμόνωση, προβλήματα ψυχικής υγείας, ενδοοικογενειακή κακοποίηση, πτωχεύσεις και άστεγους. Κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, τα παιδιά δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το σχολείο για μήνες και ουσιαστικά τους απαγορεύτηκε η αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά. Ένα σωρό μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καταστράφηκαν.

Παρ’ όλα αυτά, το WEF δεν κρύβει την αγάπη του για αυτά τα καταστροφικά lockdown. Κυκλοφόρησε μάλιστα ένα βίντεο με τον σουρεαλιστικό τίτλο “Τα lockdown βελτιώνουν τις πόλεις όλου του κόσμου”.

Το βίντεο αναφέρει: “Τα lockdown μείωσαν σημαντικά την ανθρώπινη δραστηριότητα … οδηγώντας στην πιο ήσυχη περίοδο της Γης εδώ και δεκαετίες”, ενώ προβάλλει δυστοπικές εικόνες άδειων πόλεων και αεροπλάνων κολλημένων στο έδαφος.

Αγνοώντας εντελώς τον τεράστιο ανθρώπινο πόνο που προκλήθηκε από τα lockdown, το WEF θεωρεί ότι άξιζαν τον κόπο επειδή “οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώθηκαν κατά 7% το 2020”.

Η ανάρτηση του βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ως αποτέλεσμα το WEF το διέγραψε και δημοσίευσε το εξής tweet.

Όπως βλέπετε, παρά τη διαγραφή του βίντεο, το WEF συνεχίζει να επιδοκιμάζει τα lockdown. Αυτό συμβαίνει επειδή το WEF θα ήθελε πολύ να δει αυτή την “κοβιδιακή” κατάσταση να γίνεται μόνιμη.

#6 “Μια ματιά στο μέλλον”

Κρίνοντας από τα σχόλια στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι φαίνονται να μισούν τα βίντεο που δημιουργεί το WEF. Παρόλα αυτά βγαίνουν συνεχώς καινούργια βίντεο. Δεν τους ενδιαφέρει η κοινή γνώμη, θέλουν απλώς να περάσουν τις ιδέες τους. Στο βίντεο με τίτλο “Πώς θα μοιάζει η ζωή μας στο άμεσο μέλλον” (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ), το WEF καλεί τους θεατές να “ρίξουν μια ματιά στο μέλλον”. Πρόκειται για τη μονιμοποίηση της ζωής εν μέσω COVID.

Το βίντεο είναι γεμάτο με ανθρώπους με μάσκες, συσκευές διανομής υδροαλκοολικού τζελ και κωδικούς QR. Αυτό είναι το μέλλον που επιδιώκουν. Έπειτα μας δείχνουν και το εξής ωραίο.

Όχι, ευχαριστώ !

Το βίντεο αναφέρει :

“Η NASA έχει εφεύρει ένα σύστημα που μπορεί να σας αναγνωρίσει από τους παλμούς της καρδιάς σας χρησιμοποιώντας λέιζερ”.

Το βίντεο δείχνει επίσης παιδιά εγκλωβισμένα στα σπίτια τους να εκπαιδεύονται μέσα από οθόνες και ανθρώπους να φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους.

Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να γίνουν μόνιμες οι αλλαγές που επέφερε η πανδημία;

#5 Η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Tο WEF αντιλαμβάνεται την πανδημία ως “ευκαιρία” να αναδιαρθρώσουμε ολόκληρη την παγκόσμια δομή μέσω αυτού που αποκαλεί “Μεγάλη Επανεκκίνηση”. Για την προώθηση της Μεγάλης Επανεκκίνησης κυκλοφόρησε ένα απόλυτα προπαγανδιστικό βίντεο.

Σε σχετικό άρθρο του 2021 το οποίο αναφέρεται στο βίντεο, τα σχόλια δεν είχαν ακόμη απενεργοποιηθεί. Ορίστε κάποια screenshots με τα κορυφαία από αυτά.

Το βίντεο περιέχει πολλά ανατρεπτικά μηνύματα. Γελοιοποιεί τις “θεωρίες συνωμοσίας” ενώ, ταυτόχρονα, ουσιαστικά τις επιβεβαιώνει.

Στιγμιότυπο από το βίντεο. Σοβαρά τώρα;
Το βίντεο ανακοινώνει τον “θάνατο του καπιταλισμού”

Ενώ ο καπιταλισμός θεωρητικά βασίζεται σε ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα προσφοράς και ζήτησης, η Μεγάλη Επανεκκίνηση επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται οι επιχειρήσεις μέσω νέων παραμέτρων. Η κυριότερη από αυτές: Συμμόρφωση με τις κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες της ελίτ.

Προς το τέλος, ο αφηγητής εκφέρει αυτές τις αινιγματικές λέξεις :

“Και αυτό έχει να κάνει με το να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή”.

Παρόλο που το βίντεο δεν εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει αυτή η φράση, οι επιπτώσεις της είναι τουλάχιστον τρομακτικές. Η ελίτ θα παρεμβαίνει για να “φέρει τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή”, σύμφωνα με την ατζέντα της. Με άλλα λόγια, το σύστημα θα είναι στημένο και η συμμόρφωση σε μια ευρύτερη ατζέντα θα είναι υποχρεωτική με μια νέα οικονομία.

Το βίντεο τελειώνει με μια έκκληση στους θεατές ώστε να εμπλακούν και αυτοί. Ωστόσο, φυσικά, κανείς δεν είναι προσκεκλημένος στο WEF. Στην πραγματικότητα, επιδιώκουν να “επαναπροσδιορίσουν” την ελευθερία του λόγου μας.

#4 “Επαναπροσδιορισμός” της ελευθερίας του λόγου

Οι παγκόσμιοι ηγέτες υπό την αιγίδα του WEF τίθενται συνεχώς ενάντια της ελευθερίας του λόγου και αποζητούν τoν έλεγχο και τη λογοκρισία του διαδικτύου. Στη συνάντηση στο Νταβός το 2022, η “επίτροπος ηλεκτρονικής ασφαλείας” της Αυστραλίας, Julie Inman Grant, δήλωσε ότι χρειαζόμαστε μια “αναπροσαρμογή της ελευθερίας του λόγου”.

Συγκεκριμένα αναφέρει :

“Ζούμε σε μια εποχή αυξανόμενης πόλωσης που τα πάντα μοιάζουν δυαδικά, ενώ δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Νομίζω ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε την αναπροσαρμογή ενός ολόκληρου φάσματος ανθρωπίνων δικαιωμάτων του διαδικτύου. Ξέρετε, από την ελευθερία του λόγου μέχρι την ελευθερία του να είμαστε απαλλαγμένοι από τη διαδικτυακή βία”.

Ουσιαστικά αυτό που προτείνει η Grant ονομάζεται λογοκρισία. Πιστεύει ότι η ελευθερία του λόγου ως ανθρώπινο δικαίωμα θα πρέπει να “αναπροσαρμοστεί” λόγο της “διαδικτυακής βίας”. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χειριστικό τρόπο δικαιολόγησης της λογοκρισίας, όπως γίνεται και στην Κίνα.

Η ελευθερία του λόγου είναι, πράγματι, δυαδική. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Και είναι σαφές ότι κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει.

#3 Παρακολούθηση των ρούχων σας

Το WEF θέλει να ελέγχει τα ρούχα σας. Και έφτιαξε και ένα σχετικό βίντεο. Το αναφέραμε ήδη ότι όλοι φαίνονται να μισούν τα βίντεο του WEF; Ιδού λοιπόν άλλο ένα βίντεο που ανέβασε το αίμα στο κεφάλια.

Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως δικαιολογία (ως συνήθως), το WEF ανακοίνωσε τον ερχομό ρούχων με “ψηφιακά διαβατήρια” που μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή. Με την υποστήριξη της Microsoft (φυσικά), απ’ότι φαίνεται τα ενδύματα αυτά θα κατακλύσουν την αγορά μέχρι το 2025.

Πραγματικά θέλουν να βάλουν τσιπ RFID και κωδικούς QR παντού.

Σύμφωνα με το WEF, τα τσιπ αυτά θα επιτρέπουν στις εταιρείες μόδας να μεταπωλούν τα ρούχα τους. Τώρα με ποιον τρόπο θα γίνεται αυτό, άγνωστο. Επίσης το βίντεο φροντίζει να ΜΗΝ αναφέρει ότι αυτή η τεχνολογία θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθούν όσους δεν έχουν smartphone.

Αν και το να ζεις χωρίς smartphone ίσως μελλοντικά να γίνει… αδύνατο.

#2 “Τα smartphones θα βρίσκονται στο σώμα σας μέχρι το 2030”

Στη συνάντηση στο Νταβός το 2022, ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia, Pekka Lundmark, υποστήριξε ότι, μέχρι το 2030, “τα smartphones θα εμφυτεύονται απευθείας στο σώμα”. Κάτι τέτοιο θα συνέπιπτε με την έλευση της τεχνολογίας 6G, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Εδώ και χρόνια η ελίτ προωθεί αδιάκοπα τον διανθρωπισμό, δηλαδή τη συγχώνευση των ανθρώπων με τις μηχανές. Επιδιώκουν να επιταχύνουν αυτήν τη μετάβαση παρέχοντας σε “διανθρωπιστική” μορφή κάποια αντικείμενα τα οποία αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας, όπως τα smartphones.

#1 “Δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είστε ευτυχισμένοι.”

Πρόκειται ίσως για το πιο δυστοπικό κομμάτι στην ιστορία του WEF. Το 2016, η Ida Auken, μέλος του κοινοβουλίου της Δανίας, δήλωσε:

“Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν κατέχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή μου δεν ήταν ποτέ καλύτερη”.

Το WEF λάτρεψε τόσο πολύ αυτό το απόσπασμα που το πόσταρε στο Twitter.

Το WEF δημιούργησε επίσης ένα βίντεο με τίτλο “8 προβλέψεις για τον κόσμο του 2030”. Ορίστε ένα στιγμιότυπο.

Το WEF λατρεύει να διατυπώνει τις “προβλέψεις” του χωρίς προϋποθέσεις, λες και είναι αναπόφευκτες. Κοιτάξτε πόσο χαρούμενος φαίνεται να είναι αυτός ο άνθρωπος. Ας είναι καλά το WEF !

Σύμφωνα με ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του WEF :

“Δεν μου ανήκει τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν κατέχω ούτε συσκευές ούτε ρούχα”, γράφει η Δανή βουλευτής Ida Auken. Τα ψώνια δεν είναι παρά μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, οι κάτοικοι της οποίας έχουν ανακαλύψει την καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό,τι χρειάζονται. Όλο αυτό ακούγεται ουτοπικό μέχρι το σημείο που αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται στενά και ότι έξω από την πόλη ζουν πλήθη δυσαρεστημένων ανθρώπων, η απόλυτη εικόνα μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.

Σε αυτό το δυστοπικό μέλλον δεν υπάρχουν προϊόντα να αγοράσεις. Μπορείς μόνο να νοικιάσεις “υπηρεσίες” που θα σου παραδοθούν μέσω drone. Αυτό το σύστημα θα καταστήσει όλους τους ανθρώπους πλήρως εξαρτημένους από τις εταιρείες ελεγχόμενες από το WEF. Δεν θα υπάρχει απολύτως καμία ελευθερία και καμία ιδιωτικότητα. Και θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Αξιότιμη αναφορά : Σύστημα εντοπισμού ατομικού αποτυπώματος άνθρακα

Στη συνάντηση στο Νταβός το 2022, ο πρόεδρος του ομίλου Alibaba, J. Michael Evans, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός “ατομικού ανιχνευτή αποτυπώματος άνθρακα”.

Για άλλη μια φορά, το WEF χρησιμοποιεί το περιβάλλον ως δικαιολογία για να ελέγξει την ανθρώπινη συμπεριφορά. Ο Evans λέει ότι ο ανιχνευτής μπορεί να παρακολουθεί “πού ταξιδεύουν, πώς ταξιδεύουν, τι τρώνε και τι καταναλώνουν στην πλατφόρμα”.

Προσέξτε ότι χρησιμοποιεί την αντωνυμία “αυτοί” και όχι “εμείς”, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος να χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο.

Επίλογος

Όταν αναλύουμε όλα όσα προαναφέρθηκαν, προκύπτουν δύο κεντρικές ιδέες. Η πρώτη αφορά τη “διείσδυση”. Το WEF θέλει να διεισδύσει στις κυβερνήσεις χρησιμοποιώντας “Παγκόσμιους Ηγέτες” (γνωστοί και ως “Μαντζουριανοί Υποψήφιοι”). Θέλει επίσης να διεισδύσει στο σώμα μας μέσω χαπιών, μικροτσίπ και εμβολίων. Καθώς και στο μυαλό μας χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα, λογοκρισία και προπαγάνδα.

Η δεύτερη κεντρική ιδέα είναι ο “έλεγχος”. Θέλουν να ελέγχουν τι σκεφτόμαστε, πού πηγαίνουμε, τι λέμε, τι τρώμε, τι φοράμε.

Ξέρετε ποιος είναι σύμφωνος με το WEF; Η Κίνα. Εκεί που η λογοκρισία είναι ευρέως διαδεδομένη, ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης ελέγχει τις συμπεριφορές των ανθρώπων και η COVID εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για μαζικά lockdown και πλήρη έλεγχο του πληθυσμού. Για να μην αναφέρουμε και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (κυριολεκτικά). Οι Κινέζοι αξιωματούχοι είναι πανταχού παρόντες στις συνεδριάσεις του WEF. Ο λόγος είναι απλός : Η Κίνα είναι ουσιαστικά εργαστήριο του WEF.

Το ερώτημα που τίθεται είναι πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το WEF; Πώς μπορούμε να καταψηφίσουμε τους εκπροσώπους του, εφόσον ποτέ δεν ψηφίστηκαν; Ένα πρώτο βήμα θα ήταν να εκλέξουμε πολιτικούς οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το WEF. Αν οι πολιτικοί μας ηγέτες αντιμετώπιζαν το WEF όπως αρμόζει, δηλαδή ως μια παράνομη οργάνωση, η επιρροή του θα μειωνόταν σημαντικά.

Δεύτερον, μπορούμε να μποϊκοτάρουμε κάθε εταιρεία που συμμετέχει στο WEF. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι ευκολότερο στα λόγια παρά στην πράξη, εφόσον πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι, ουσιαστικά, μονοπώλια. Ωστόσο, αν σταματήσουμε να τους δίνουμε τα χρήματά μας, θα σταματήσουν να τα χρησιμοποιούν για να δηλητηριάζουν τις ζωές μας.

Τότε είναι που δεν θα τους ανήκει τίποτα. Και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Σχολιάστε

Loading...