Αποσυμβολισμός του <<Λ>> (ΛΑΜΒΔΑ)

Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να ανιχνεύσει και να ερμηνεύσει τις μυστικές έννοιες του συμβόλου Λ, που χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα στο κόσμο μας.

Αναμφίβολα, η συνείδηση μας βομβαρδίζεται καθημερινά με το Λάμβδα μέσα από λογότυπα, ονόματα σειρών και ταινιών και διάφορα έργα προερχόμενα από το Hollywood. Μια φευγαλέα ματιά στους τίτλους του Netflix καταδεικνύει τη χρήση του κεφαλαίου Λ ως <<φουτουριστικά σχεδιασμένου>> κεφαλαίου Α, χωρίς την οριζόντια γραμμή. Συνήθως, αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στα έργα που έχουν να κάνουν με το στρατό, το διάστημα, αλλά και με οτιδήποτε σχετίζεται με την επιστημονική φαντασία.

Λ στο ΝΑΤΟ

Το Λ ή το αντίστροφο του V είναι ζωγραφισμένο στα στρατιωτικά οχήματα του ΝΑΤΟ ως έμβλημα αναγνώρισης της στρατιωτικής συμμαχίας.

Λ στη Σπάρτη

Στους δυτικούς στρατιωτικούς το έμβλημα που χρησιμοποιείται για να δηλωθεί ο βαθμός είναι ένα ή περισσότερα (στοιβαγμένα) Λ, σε διάφορες μορφές. Επίσης, το στράτευμα της Σπάρτης χρησιμοποιούσε ασπίδες με βαμμένο το Λ επάνω τους. Εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχει μια οργάνωση που προωθεί την LGBT ατζέντα και τα δικαιώματα τους με τίτλο <<SPART*A>>. Προφανώς, επέλεξαν το όνομα συμβολικά ως πηγή, αντλώντας δύναμη και θάρρος από αυτό.

Συνεπώς, προκύπτει το συμπέρασμα ότι Λ σημαίνει “Στρατός, Δύναμη”, αλλά και LGBT κοινωνία.

Λ σαν συγκαλυμμένο Α

Στο Hollywood, στην τέχνη, στα λογότυπα και στους τίτλους το Λ υποκαθιστά το Α, με αποτέλεσμα να σημαίνει Α από άποψη τάξης και βαρύτητας σημασίας. Το Α αντιπροσωπεύει την προτεραιότητα, το πρώτο, το καλύτερο, το σημαντικότερο.

Εμβαθύνοντας περισσότερο, συμβολίζει την έννοια του Αντινομισμού. Αντινομισμός είναι η πρακτική που απορρίπτει τον Θεϊκό νόμο, αποδίδοντας στον άνθρωπο πλήρης ελευθεριά βούλησης, χωρίς ηθικούς φραγμούς. Προκαλεί ιδέες για παιχνίδια δύναμης, κυριαρχίας και σαδισμού. Εφόσον υπάρχει κυρίαρχος, τότε πρέπει να υπάρχουν και σκλάβοι.

Επομένως, Λ ισούται με Α (= Καλλιέργεια της σχέσης του υποταγμένου δούλου με το κυρίαρχο αφεντικό του)

Λ ως Κρόνος και Αλλάχ

Οι Φοίνικες στην περιοχή της Χαναάν υπήρξαν ναυτικό έθνος που δημιούργησε μεγάλο πλούτο και κύρος μέσω της ικανότητάς τους να ταξιδεύουν και να εμπορεύονται διάφορα είδη και πρώτες ύλες σε όλη την περιοχή της μεσογείου. Το μοτίβο εμπορίου που πραγματοποιούσαν μοιάζει αρκετά με τις σημερινές στρατηγικές διαφόρων εταιρειών. Επίσης, θυμίζει έντονα και την ζωή των πειρατών στην περιοχή της Καραϊβικής και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Φυσικά, ως παγανιστικός λαός, η θρησκεία τους ταυτιζόταν με το αρχαίο πάνθεον των Χαναανικών θεοτήτων. Ο υπέρτατος θεός-πατέρας όλου του πάνθεον ήταν μια οντότητα με την ονομασία “Ελ”, η οποία αντιστοιχεί στον ελληνικό θεό Κρόνο, καθώς και με το Ρωμαϊκό Saturnus. Επιπροσθέτως, η ρίζα “Ελ / Αλ / Ιλ-*” είναι η γλωσσολογική βάση από την οποία προήλθε και ο Ισλαμικός Αλλάχ (il + lah).

Κατ’επέκταση: το Λ αντιπροσωπεύει τον Κρόνο / Αλλάχ.

Λ αντι Λακεδαίμων

Λακεδαίμων < Λάκων + δάμος (= δήμος), δηλαδή: αυτός που κατοικεί στην Λακωνία. Η ίδια λέξη (laconic) στις λατινικές διαλέκτους έχει την έννοια του λιγομίλητου ανθρώπου, που επιλέγει σοφά τις λέξεις στο λόγο του.

Παράλληλα όμως, έχει και μια άλλη, διαστρεβλωμένη σημασία: αυτή του σιωπηλού, κρυπτικού και επιφυλακτικού χαρακτήρα. Ποιο επάγγελμα απαιτεί εκ φύσεως ανθρώπους με αυτά τα χαρίσματα; Η πάσης φύσεως κατασκοπεία.

Άρα: το Λ υποδηλώνει μυστικότητα.

Λ στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ

Οι κλάδοι του στρατού που διασυνδέονται με το ΝΑΤΟ είναι το US Navy, Naval Intelligence, η CIA και η NSA – ή αλλιώς FIVE EYES, όπως είναι γνωστή η <<κοινότητα των στρατιωτικών πληροφοριών>>. Στο πλαίσιο αυτό, σε συμφωνία μαζί με άλλα κράτη (Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία) έχουν στόχο να κατασκοπεύουν σε τεράστια κλίμακα ολόκληρες χώρες, εκτός της δικής τους δικαιοδοσίας, εκμεταλλέυοντας τον “αντι-εθνικισμό” και την παγκοσμιοποίηση ως πρόφαση για κατασκοπεία και επιθετικές καπιταλιστικές μεθόδους.

Στην περίπτωση της ΑΜΑΖΟΝ, ο Jeff Bezos δέχθηκε μια συμφωνία 600 εκατομμυρίων με τη CIA, για την φιλοξενία μιας βάσης δεδομένων, τεραστίου όγκου, για μαζική συλλογή και παρακολούθηση δεδομένων. Άλλη μια προσπάθεια μετατροπής των πολιτών σε ένα μοντέλο επιδοτούμενης τεχνοκρατικής οικονομίας.

Αναφορικά με το ΝΕΤFLIX, ο Obama προσχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο του ΝΕΤFLIX, με μια κίνηση επίδειξης ισχύος και νεποτισμού, αφού πρώτα προηγήθηκε η τοποθέτηση της Ferial Govashiri ως αντιπρόεδρος περιεχομένου στο NETFLIX.

Ας πούμε λοιπόν ότι, το Λ συγκροτεί όλο τον τεχνοκρατικό μηχανισμό του πλέγματος υποβολής καταναγκασμού και έλεγχου.

Λ στην επιστήμη υπολογιστών

Πέρα από την τετριμμένη σημασία του συμβόλου Λ στη γλωσσολογία και στα μαθηματικά, στην επιστήμη υπολογιστών υποδηλώνει μια ανώνυμη συνάρτηση μετασχηματισμού (lambda anonymous function).

Ίσως αυτή να είναι και η πραγματική σημασία του Λ, όπως αυτό χρησιμοποιείται από την ελίτ, διότι η ίδια η ελίτ οραματίζεται μια μεγαλειώδης αλλαγή – ένα “Ordo ab Chao” (Τάξη από το Χάος – Καταστροφή και Ανοικοδόμηση) ή ένα “Great Reset” (Μεγάλη Επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς).

Νιώθουν τα ζωτικά στοιχειά, χάρει των οποίων, θα αναγεννηθεί ένας καλύτερος κόσμος. Αισθάνονται πως η μοναδική λειτουργία που οφείλουν να επιτελέσουν είναι ο μετασχηματισμός του κόσμου μας σε έναν άλλο, βελτιωμένο, για την ευημερία της ανθρωπότητας. Με αυτό το τρόπο δικαιολογούν τυφλά όλες τις (μελλοντικές) πράξεις τους.

Το Λ αποκαλύπτει την αναγκαιότητα της αλλαγής, αλλά παράλληλα και την μέθοδο με την οποία θα επιτευχθεί επιτυχώς αυτή η αλλαγή.

Οι ελίτ λοιπόν είναι αλχημιστές, θρησκεία τους είναι η αλχημεία, και επιζητούν τον μετασχηματισμό του κόσμου σε κάτι ανώτερο. Μήπως όμως η κατεύθυνση που έχουν επιλέξει δεν είναι η σωστή; Τώρα είναι πλέον αργά, η διαδικασία μετασχηματισμού έχει ήδη ξεκινήσει και εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Θα κρίνουμε εκ της μεταστοιχειώσεως.

Το κατ’εξοχήν σύμβολο που αντιπροσωπεύει την αναδυόμενη αναγέννηση που προήλθε από μια διαδικασία καταστροφής είναι ο Φοίνιξ με τα πύρινα φτερά του.

Ας πούμε ότι ο Φοίνιξ είναι οι Φοίνικες της Χαναάν – η αεικίνητη αυτοκρατορία του καπιταλισμού και του εμπορίου, που λατρεύει τον Αλλάχ / Κρόνο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι μια διαδικασία συνεπάγεται ταυτόχρονα και τις απαιτούμενες δραστηρίοτητες αλλά και τον τελικό σκοπό της. Στα πλαίσια του Λ, η δραστηριότητα είναι η χορηγία τρομοκρατικών-εγκληματικών οργανώσεων. Φυσικά, ο σκοπός είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου τεχνο-φεουδαλιστικού συστήματος δυο επιπέδων (δίπολο Κυρίαρχοι-Δούλοι), κατά την διαλεκτική του Hegel.

Συμπερασματικά, το Λ είναι η διαδικασία μεταστοιχείωσης, της οποίας οι μέθοδοι και ο σκοπός είναι απόκρυφα.

ΠΗΓΕΣ:
Amazon-CIA $600 Million Deal Facing Scrutiny
Obama Loyalist Susan Rice Joins Netflix Board of Directors
Phoenician trade, seafaring and mining
Origin of Allah – Britannica

Σχολιάστε

Loading...